Për Ne

Për Ne

Për Ne

Për Ne

Kompania jonë, VAM Group, u themelua në vitin 2016 në Prishtinë. Filluam veprimtarin tonë me dyer prej çeliku të lyera statike ekonomike dhe të përballueshme, dyer çeliku luksoze me veshje druri, dyer zjarri, dyer apartamentesh dhe dyer vilash.

Jemi të vetëdijshëm se veprimtaria me dyer nuk është vetëm një biznes, por edhe një përgjegjësi sociale. Prandaj, qëllimi ynë nuk është vetëm të shesim dyer, por të përpiqemi gjithmonë për dyer më të sigurta dhe më cilësore. Stafi ynë ekspert ofron zgjidhje për dyer të brendshme dhe çeliku me sisteme mbylljeje qendrore me 14 pika dhe sisteme moderne të hyrjes përmes gjurmëve të gishtave. Dyert tona prej mund të bëhen me porosi sipas matjeve specifike, duke garantuar siguri, ekonomi dhe estetikë pa cenuar rëndësinë e tyre. Në vend që të ofrojmë dyer më të lira prej çeliku, ne kemi prioritet prodhimin e dyerve cilësore dhe më të sigurta që janë më të përballueshme për buxhetin tuaj.

VAM Group ia detyron këtë arritje teknologjisë së moderne të prodhimit dhe personelit teknik me përvojë. Politika jonë e cilësisë bazohet në ofrimin e vazhdueshëm të prodhimit me cilësi të lartë, duke i dhënë përparësi kënaqësisë së klientit dhe respektimin e sistemeve të menaxhimit të cilësisë.

Si një kompani tregtare e dyerve, VAM Group ofron shërbimet e saj jo vetëm në Prishtinë, por edhe në të gjitha qytetet e tjera në Kosovë dhe rajon.

Çdo ditë, kompania jonë prezanton më shumë shtëpi me qëndrueshmërinë dhe cilësinë e dyerve të VAM, duke u ofruar atyre dyer mahnitëse dhe të sigurta për një gjumë të qetë.

Për t'i shërbyer më mirë klientëve tanë, VAM Group është e përkushtuar ndaj vetë-përmirësimit të vazhdueshëm dhe adoptimit të një qasjeje të orientuar drejt kërkimit dhe selektimit për të ofruar zgjidhje të sakta, të përshtatshme dhe të shëndetshme për klientët tanë.

Vıte Eksperıencë
Kapacıtetı Në Muaj
Rrjetı Tregtar
Klıentë Të Kënaqur